3D Printed Racket Pallets

De 3D Printed Racket Pallets zijn de nieuwe en makkelijke manier om de perfecte greep te creëeren!
Het is mogelijk om elke greepvorm en grote te maken, zonder dat het merkt hier vanaf hangt. Dit betekent dat bijvoorbeeld een Wilson-greep op een Yonex-racket gezet kan worden. Ook tussenmaten zijn mogelijk!
De 3D Printed Racket Pallets zijn voor de pro-spelers om het racket nog persoonlijker af te stemmen of voor de fanatieke speler/verzamelaar die een oudere serie rackets met de onjuiste greepmaat wilt aanpassen naar zijn eigen greepmaat!
De 3D Printed Racket Pallets worden geleverd met het standaard gewicht, wat betekent dat het gewicht van een racket niet veranderd.
Het is ook mogelijk om het gewicht van de 3D Printed Racket Pallets aan te passen, zodat deze i.c.m. het customizen een racket kan optimaliseren!

Hoe werkt het

Wanneer 3D Printed Racket Pallets op een racket geplaatst dient te worden, wordt als eerst de huidige greep verwijderd. Tegelijkertijd wordt er gekeken naar eventuele breuken in het frame, of de oorzaak van het kapot gaan van de greep. Bij uitzonderingen wordt dit eerst met de speler besproken, voordat er verder wordt gehandeld.

Bij verwijderen van de grepen wordt met regelmaat nog gewichten/lood gevonden. Deze worden uitgemeten en verwerkt in de berekening van het gewicht de 3D Printed Racket Pallet. Hierdoor wordt er altijd een egale 3D Pallet aangeleverd die perfect aansluit op de hairpin. Doordat het gewicht wordt verrekend in de 3D Printed Racket Pallet zal de specificaties van het racket onveranderd blijven.

De wensen van de speler worden digitaal verwerkt, waarna de 3D Printed Racket Pallet wordt geprint. Na het printen wordt deze persoonlijk nagekeken op afmeting en gewicht, zodat deze klopt met de ingevoerde gegevens. Vervolgens wordt de 3D Printed Racket Pallet gemonteerd op de hairpin, zodat uiteindeijk de buttcap eroverheen geplaatst kan worden.

Een greep wordt aangelegd op het racket, zodat deze weer gebruikt kan worden door de speler. Indien de speler aangegeven heeft om het racket verder te customizen/tunen, zal dit in het vervolg gedaan worden.

Kortom:

  • Elke greepvorm en grote om elk racket. Oneindige mogelijkheden!
  • Maximaal customizen/tunen van rackets, voor zowel de pro-speler als fanatieke speler/verzamelaar
  • 3D Printed Racket Pallet worden door RacketTuning digitaal ontwikkeld en op eigen locatie geprint. 
  • Persoonlijke eindcontrole; tot op de 0.4mm en 0.5gram nauwkeurig! 

Prijslijst

3D Printed Racket Pallet Set: €30,-
Installatie: €10,-

3D Printed Racket Pallet Set + Customizen/Tunen: €45 i.p.v. €60,-Persoonlijk ontwikkelde 3D Printed Racket Pallet: Prijs in overleg